Zorgeloos elektrisch rijden

Smoov is je partner als je elektrisch rijdt. Met Smoov ga je zorgeloos door het leven omdat je altijd, eenvoudig en snel een vrij laadpunt in de buurt kunt vinden. Je ziet op elk moment precies hoeveel je laadt en hoeveel dat kost. Smoov attendeert je erop wanneer jouw favoriete laadpunt voor je vrij komt of wanneer die juist door iemand anders bezet wordt.

Download App from App Store Download App from Play Store

Smoov maakt laden en betalen eenvoudig en betrouwbaar

Alles wat je nodig hebt om relaxt te rijden. Vind het perfecte laadpunt; laad en betaal via je app; weet precies hoe snel, hoeveel, en voor welke tarieven je laadt; en wees de eerste die van de allernieuwste laadservices gebruik kan maken.

 • Vind precies de laadpaal die jij nodig hebt

  Met Smoov vind je eenvoudig de laadpaal die jij zoekt. Zie direct welke laadpalen voor jou beschikbaar zijn, op basis van je eigen keuzes voor laadsnelheden, plugs of favoriete providers. Voorzien van foto's en opmerkingen van collega e-rijders. Als je wilt, laat Smoov weten wanneer jouw laadpunten vrij of juist bezet worden.

 • No hassle laden en betalen

  Geen gedoe meer met je pasje, want je regelt alles met je telefoon. Je start en stopt het laden met je app. Eenvoudig en alle keus, want je kiest zelf of je via je laadpas provider of via je creditcard.

 • Kijk live mee hoeveel en hoe snel je laadt

  Met Smoov zie je precies hoeveel en hoe snel je aan het laden bent, en hoeveel extra kilometers je hiermee kunt rijden. En als je klaar bent met laden krijg je een duidelijk overzicht van je laadsessie en de kosten daarvan.

 • Ontdek als eerste de nieuwste services

  Smoov staat niet stil, maar komt zo snel mogelijk met nieuwe concepten die het laden nóg eenvoudiger, betrouwbaarder en goedkoper maken.

Ontdek Smoov

Smoov - your EV Companion

Smoov heeft als doel het laden zo eenvoudig mogelijk te maken, en jou als e-rijder zo goed mogelijk te voorzien van betrouwbare informatie. En door het toepassen van slimme concepten en diensten houden we het laden ook nog betaalbaar.

 • Vind geschikte en vrije laadpunten in België en Nederland
 • Navigeer direct naar je laadlocatie
 • Smoov waarschuwt je wanneer je favoriete locatie vrij of juist bezet wordt
 • Geen pasje meer nodig: regel alles via je telefoon
 • Betaal via je laadpas provider of via je creditcard
 • Kijk live mee met hoe snel je laadt en hoever je hiermee kunt rijden

Altijd de laatste updates over Smoov?

Ik ontvang graag per email nieuwsbrieven van Allego en kan ook benaderd worden door Allego via email om deel te nemen aan marktonderzoek. U kunt uw toestemming te allen tijde weer intrekken. Allego respecteert uw privacy in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier om de Allego privacyverklaring in te zien.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.