Zorgeloos elektrisch rijden. Dat kan, en Smoov wil je daar graag bij helpen. Smoov vindt altijd een vrij laadpunt voor je, rekent voor je af met de betaalmethode die jij wilt, en geeft tijdens en na afloop van het laden altijd een duidelijk overzicht van je laadbeurt. Met Smoov worden e-rijder en laadpunten op een fijne en slimme manier aan elkaar gekoppeld om elektrisch rijden zo eenvoudig en betaalbaar mogelijk te maken. Alle services in één, zodat je nog relaxter elektrisch rijdt.

Smoov is mei 2016 gelanceerd voor de Nederlandse markt en zal binnenkort ook het verdere Europese laadpuntennetwerk ondersteunen. Smoov geeft informatie over alle laadpunten in Nederland, en maakt het mogelijk met je telefoon te betalen bij laadpuntoperators die hun laadpunten toegankelijk maken voor Smoov-gebruikers.

Smoov wordt ontwikkeld en beheerd door Allego, als onderdeel van haar missie dat iedereen met een elektrische auto altijd en overal kan laden. Eenvoudig, betaalbaar en slim. Met laadoplossingen die services bieden die horen bij de mobiliteit van de toekomst.

iStock_000024217209XXXMedium 2808x1872